• staff

A kongresszus-szervezők akcióba lendültek

Frissítve: 2019. márc 26.


Üdvözöl a kongresszus szervező csapata (balról jobbra haladva): Lőrincz Éva, Szirmai Anna, Aszalós Péter, Füleki Bettina, Bozsó Péter, Fertetics Mandy, Rubovszky György, Molnár Erika, Hunya Csilla, Fazekas Réka

Üdvözöl téged az Életszövet30, a Magyar Pszichodráma Egyesület jubileumi kongresszusát előkészítő csapat.


2019. novemberére olyan kongresszust szervezünk, ahol mindenkinek lehetősége lesz találkozni a pszichodráma hol könnyed, hol életbe vágó, hol mesés, hol a szív valóságát megelevenítő módszerével.


Szeretnénk, ha mindeközben találkozhatnánk egymással is: azokkal, akik műveljük a pszichodrámát, és mindazokkal, akik kezdőként vagy más módszerek gyakorlóiként érdeklődtök iránta.


Az Életszövet elnevezés számunkra azt jelenti, hogy a pszichodráma az életről szól és az életet szolgálja, és hogy minden emberi érzés, gondolat, megélés és helyzet beleszőhető módszerünk nagy és eleven szövetébe.


A pszichodráma lehetőséget teremt arra, hogy életünk fontos tapasztalataival, kérdéseivel és kihívásaival elmélyülten és ugyanakkor cselekvő módon találkozzunk. A színpadon megélt akcióink, belátásaink, kísérleteink, melyek egy ítéletektől mentes közösségben születhetnek, segítenek minket, hogy új irányok felé induljunk.


Csapatunkat elkötelezett pszichodramatisták alkotják. Képzésünk során saját tapasztalatokon keresztül éreztük meg a dramatikus munka gyógyító, felszabadító és örömteli hatásait, a módszer művelőiként pedig szeretnénk minél több emberrel megosztani ezeket a megéléseinket.


Legyél velünk a Magyar Pszichodráma Egyesület 30. születésnapján, és akár érdeklődőként, akár résztvevőként, akár előadóként sződd bele az életedet közös szövetünkbe.


Aszalós Péter a vezető szervező, ő fogja össze a stáb munkáját és keresi azokat, akik a hiányzó szerepeket betölthetnék.


Fertetics Mandy a nemzetközi kommunikáció vezetője. Ennek a csoportnak célja, hogy minél több dramatistát megszólítsunk a világban, tudjanak a magyar pszichodrámáról és jöjjenek el a kongresszusra vagy írjanak a blogunkra.


Füleki Betti a brandért felel, ő vitt végig minket a folyamaton, hogy az üzeneteink és a megnyilvánulásaink megfeleljenek az Életszövet - Vagány szakmai találkozás alapvetésnek.


Hunya Csilla a helyszín és Életszövet felelős, azon dolgozik, hogy egyesületünk láthatatlan szövete láthatóvá és tapinthatóvá váljon, és hogy a kongresszus helyszíne is támogassa ezt a törekvésünket.


Kadlecsik Zoli vezeti, animálja majd a helyszíni önkéntes csapatot, akik a káoszt irányítják a helyszínen.


Lőrincz Éva a kommunikációs csoport vezetője, a honlap és a blog gazdája.


Molnár Erika a kommunikációs csoport tagja, social media-felelős, azaz a Facebook és Instagram megjelenéseket és kapcsolódásokat koordinálja.


Rubovszky György a szakmai program összeállásáért felel, a kongresszusi program bíráló bizottságának működését segíti. Ez jó nagy munka, ők fogják elolvasni az összes absztraktot. A csoport tagjai Frenkl Szilvia, Bugán Antal, Kovacsics Leila, Móra László Xavér és Bakó Tihamér.


Szirmai Anna Linda felelős a kongresszust megelőző események (workshopok és előkongresszus) megszervezéséért és tagja a nemzetközi kommunikációs csoportnak.


Segítenek nekünk még Baják Gábor elnök, Juhacsek Petra és sokan mások...

340 megtekintés

A Kongresszus szervezőit a pszichodrama.kongresszus@gmail.com címen érheti el, kérjük kérdéseit, észrevételeit ide küldje. A Magyar Pszichodráma Egyesület honlapja a www.pszichodrama.hu oldalon található.

 

© 2014 Magyar Pszichodráma Egyesület, Minden jog fentartva.