• staff

Búcsúzunk

Köszönjük, hogy itt voltatok, köszönjük, hogy követtetek bennünket, és legfőképpen köszönjük, hogy eljöttetek a kongresszusra, és együtt megszőhettük a jubileumi szőttesünket.

Miközben szerveztünk, sokat tanultunk – leginkább magunkról és egymásról, sokakat megismertünk és bevontunk a munkába, voltak konfliktusaink és voltak igazán nagyszerű pillanataink, volt, hogy úgy éreztük, hogy nincs tovább, de aztán valahogy mégis tovább mentünk, és – ahogy az a pszichodrámában megszokott – kiderült, hogy a vég igazából a kezdet.


Most is a végére értünk egy folyamatnak, örömmel és elégedettséggel zárjuk le a munkánkat, és keressük, hogy ez a vég minek is lesz a kezdete számunkra. Szervező stábként küldetésünket befejeztük, mandátumunk lejárt, így ebben a formában visszavonulunk és elbúcsúzunk.


Felületeinket, a kongresszus.pszichodrama.hu-t és a facebook csoportot a Magyar Pszichodráma Egyesület új vezetésének gondos kezeire bízzuk, reméljük jól tudják majd használni az újabb projektekhez, feladatokhoz.


Bízunk benne, hogy munkánk hozzájárult, hogy a pszichodráma-közösség tovább fejlődjön, hogy kapcsolataink egyre sűrűbb szőttessé szövődjenek, és hogy tovább tudjunk személyenként és közösségként is lépni hivatásunkban, az emberi lélek építésében.


A következő kongresszus szervező csapatának sok szerencsét és jó szelet, minden kedves követőnknek pedig gazdag és tartalmas pszichodráma-munkát kívánunk.


A STÁB

443 megtekintés

A Kongresszus szervezőit a pszichodrama.kongresszus@gmail.com címen érheti el, kérjük kérdéseit, észrevételeit ide küldje. A Magyar Pszichodráma Egyesület honlapja a www.pszichodrama.hu oldalon található.

 

© 2014 Magyar Pszichodráma Egyesület, Minden jog fentartva.