• staff

Meghosszabbítottuk az absztrakt-leadás idejét. Új határidő: szeptember 15. éjfél

Dramatista-társak! Meghosszabbítottuk az absztraktok leadási idejét, így szeptember 15-ig még lehetőségetek van beadni ötleteiteket, terveiteket a kongresszusra.


Karikázd be a naptárban!

Örömmel tudatjuk Veletek, hogy a kongresszushoz sok értékes és kiváló minőségű jelentkezést kaptunk, melyek már most garantálják, hogy magas színvonalú és izgalmas programunk lesz.

A Szakmai Bizottságnak és a kongresszus szervezőinek egyaránt fontos, hogy a döntések jó minőségű, személyes találkozásokban születhessenek, és hogy a program kialakítása is személyes párbeszédek eredménye legyen. Ez persze időigényes folyamat, így akik még nem kaptak választ a Szakmai Bizottságtól a beadott munkájukra, kérjük, legyenek türelemmel, hamarosan meg fogjuk keresni őket.


Többen jeleztétek ugyanakkor, hogy még vannak ötleteitek és terveitek, és szeretnétek még absztraktot leadni, így a határidőt szeptember 15. éjfélig meghosszabítottuk. Előttünk a nyár, előttünk a lehetőség végig gondolni és világos formába önteni elképzeléseinket. Kérünk benneteket, hogy növeljétek fel a csíra-állapotban levő gondolatokat, vagy vessétek papírra a már kiérlelt, de még csak a fejetekben létező terveket, és küldjétek el nekünk az alábbi formot kitöltve:


https://www.kongresszus.pszichodrama.hu/jelentkezes-eloadonak


Az új határidőt nem fogjuk tudni tovább tolni, így kérünk, hogy legkésőbb szeptember 15-e éjfélig jelentkezzetek. Az ezután beérkező jelentkezéseket a Szakmai Bizottságnak nem lesz lehetősége már elbírálni és a programba illeszteni.


Gyere, mutasd meg magad, add át tudásod, oszd meg tapasztalataidat és elképzeléseidet a tágabb dramatista közösséggel is!

34 megtekintés

A Kongresszus szervezőit a pszichodrama.kongresszus@gmail.com címen érheti el, kérjük kérdéseit, észrevételeit ide küldje. A Magyar Pszichodráma Egyesület honlapja a www.pszichodrama.hu oldalon található.

 

© 2014 Magyar Pszichodráma Egyesület, Minden jog fentartva.