• staff

Visszaszámlálás: fontos információk a kongresszusról

Elkezdődött a visszaszámlálás, az Életszövet30 jubileumi kongresszusunk hamarosan megnyitja kapuit. Helyszínünk a MagNet Közösségi Ház lesz, az Andrássy út 98-ban. A programok november 29-én, pénteken 9.00-kor kezdődnek és vasárnap 14.00-kor érnek véget. Részletes leírásukat itt találod. A szakmai programokon túl számos egyéb lehetőséggel igyekszünk gondoskodni részvételed zavarmentességéről és testi-lelki jóllétedről.

ÖNKÉNTESEK

Tájékozódásod, regisztrációd és jólléted zavartalanságát mintegy harminc fős önkéntescsapat igyekszik segíteni. Okkersárga pólójukról könnyedén felismerheted tagjait, bármilyen felmerülő kérdés esetén keresd őket bátran!


REGISZTRÁCIÓ

Eddigi szokásainktól eltérően ezúttal egy nap folyamán kétszer: reggel és az ebédszünetet követően regisztrálhatsz a workshopokra, pénteken 8.30-9.00-ig és 14.00-14.30-ig, szombaton: 8.00-8.30-ig és 14.30-15.00-ig, vasárnap 8.30-9.00-ig. A digitális listákat önkéntesek fogják kezelni reggel a Belső udvar jól azonosítható asztalainál, az ebédszüneteket követően pedig a Hamvas teremben. Szeretnénk, ha jubileumi kongresszusunk hangulatára és a kapcsolatainkra nem volna hatással a regisztráció, ezért az igazságosság jegyében a feliratkozás érkezési sorrendben történik és egy programra csak egy nevet, a sajátodat irathatod fel. A plenáris programok kivételével minden sávban a workshopok mellett értékes előadásokat vagy kerekasztalokat találsz, amelyekhez regisztráció nem szükséges, így ha esetleg nem sikerül bejutnod az általad kiszemelt workshopra, ne csüggedj, itt egykettőre túllendülhetsz a veszteségeden.


RUHATÁR

Kabátjaidat és egyebeidet a belső udvarból könnyen elérhető Boróka teremben helyezheted el.


ÉTKEZÉS

A MagNet Közösségi Ház büféje és étterme széles és egészséges étel- és italkínálattal vár téged. A programban az étkezésre több sávot is elkülönítettünk, ezeken túl szeretettel várunk mindhárom reggel, fél órával a kezdés előtt a Belső udvarban közös reggeli ébredezésre, beszélgetésre, napindításra.


PIHENŐSZOBA

Kongresszusunk helyszíne bővelkedik olyan közösségi helyekben, ahol a szünetekben vagy pihenésképp lehetőséged nyílik össze- és újratalálkozni, kapcsolataidat továbbszőni és szövődni. Azonban idén úgy gondoltuk, nyitunk egy chill-szobát is. Mindazoknak, akik a kongresszus valamely szakaszában elvonulásra, magukba mélyedésre, átgondolásra, csendre vagy épp egy jó kis alvásra vágynak, a Bodza teremben a helyük!


KÖNYVÁRUSÍTÁS

A konferencia ideje alatt az Animula és az Oriold és Társai Kiadók jóvoltából szakkönyveket is vásárolhatsz kedvezményes áron. Standjuk a Belső Udvarban lesz felállítva.


Szeretettel és izgatottan várunk:


A szervező csapat

108 megtekintés

A Kongresszus szervezőit a pszichodrama.kongresszus@gmail.com címen érheti el, kérjük kérdéseit, észrevételeit ide küldje. A Magyar Pszichodráma Egyesület honlapja a www.pszichodrama.hu oldalon található.

 

© 2014 Magyar Pszichodráma Egyesület, Minden jog fentartva.