“Bemelegítés az életre” - pszichodráma ízelítő kíváncsiaknak és kacérkodóknak

Jánossy Bence, Szirmai Anna

Időpont

Péntek 11.00-13.00

Műfaj

workshop 120 perc

Helyszín

Gyerekszoba

Létszám

Maximum 20 fő

Leírás

A pszichodráma mint szó nem is egy, hanem mindjárt kettő félelmetes, de legalábbis gyanút keltő összetevőből áll. A "pszicho" ugye "nem normális"-at jelent, a dráma meg senkinek sem hiányzik az életéből.
Pedig a pszichodráma semmi más, csak

“bemelegítés az életre”

- így mondta Max Clayton, a módszer egyik nagymestere. Egy hely, ahol tét nélkül kipróbálhatjuk: mi lenne, hogyha az életemet kicsit máshogy csinálnám? Mi lenne, ha spontánabb vagy bátrabb lennék? Mi történik, ha megbízom új emberekben, és kicsit megnyitom magam előttük? Ha bármit elképzelhetek, milyen képeket fűznék fel életem fonalára?

Két órás pszichodráma ízelítő workshopunkra várunk minden önismereti laikust és újrakezdőt, a drámával kacérkodót és kíváncsit, aki szívesen töltene el két órát felszabadult és mély játékkal. Az alkalom során az élet szövetével ismerkedünk: keressük azt, ahol be tudunk csatlakozni, ahol nem csak tudjuk, hanem érezzük is, hogy élünk. Keressük és közben teremtjük a saját színünket-szálunkat a kavalkádban.

Bemutatkozás

Szirmai Anna: pszichológus, pszichodráma vezető, tréner, teamcoach

“Most jött el az ideje annak, hogy többet értsünk meg azért, hogy kevesebbet féljünk” ‒ mondta Marie Curie. A pszichodráma számomra a legijesztőbb biztonságos módszer arra, hogy jobban éljünk és kevesebbet féljünk.

Jánossy Bence: Szervezetfejlesztési tanácsadó, egyéni- és teamcoach

Hiszek abban, hogy a találkozások fontos ‒ ha nem a legfontosabb ‒ részei életünknek. Találkozások önmagammal, másokkal, új élményekkel, új gondolatokkal, új érzésekkel, amik mind hozzáadnak ahhoz, akik vagyunk. Egyéni- és Teamcoachként, valamint trénerként ezeket a fontos találkozásokat erősítem, segítem elő, illetve dolgozom fel azokkal az emberekkel, akikkel a munkám során együttműködőm.


Kiket várunk

Várunk mindenkit, aki még nem ismeri a pszichodráma módszerét és készen áll új tapasztalatok és új emberek befogadására. Ezen kívül várjuk a kongresszus résztvevői közül mindazokat, akik önismereti témájukkal nem-tematikus workshopon szeretnének dolgozni.

A Kongresszus szervezőit a pszichodrama.kongresszus@gmail.com címen érheti el, kérjük kérdéseit, észrevételeit ide küldje. A Magyar Pszichodráma Egyesület honlapja a www.pszichodrama.hu oldalon található.

 

© 2014 Magyar Pszichodráma Egyesület, Minden jog fentartva.