A fény az fény – a pszichodráma-módszer élő szelleme a mindennapjainkban

Kostas Letsios

Időpont

Szombat 17.30-19.30

Műfaj

workshop 120 perc

Helyszín

Bojtorján terem

Létszám

Maximum 20 fő

Leírás

"Mindig van valamennyi fény. Lásd meg azt a keveset is. Ne vágyakozz többre. Értékeld azt, ami van, és egyre nagyobb lesz. Az a kis fény nagyon értékes, lásd meg. Ne azzal foglalkozz, ami nincs. A fény, az fény."
(Max Clayton)

Találjuk meg magunkban azt a kis fényt, és hagyjuk, hogy megvilágítsa lelkünk, életünk.

A workshop nyelve: magyar.

Bemutatkozás

Kostas Letsios: pszichodráma kiképző

Kostas Görögországban, Athénben él és dolgozik pszichodráma-kiképzőként. Az athéni Psychodramatic Center of Personal Developement alapítója és vezetője. Mivel pszichológia-tanulmányait Magyarországon végezte, – őt idézve – "mindent megért és mindent el tud mondani" magyarul is. Évekig járt Magyarországra Max Clayton workshopjaira, így sok magyar dramatistát tudhat a barátjának. Athénban rendszeresen szervezett workshopokat Max Claytonnak és feleségének Christine Hoskingnak, aki Max halála óta is gyakran dolgozik Görögországban. Kostas Görögországon kívül még Isztambulban tart drámaképzést.

Kiket várunk

Minden téma iránt érdeklődőt szeretettel várunk.

A Kongresszus szervezőit a pszichodrama.kongresszus@gmail.com címen érheti el, kérjük kérdéseit, észrevételeit ide küldje. A Magyar Pszichodráma Egyesület honlapja a www.pszichodrama.hu oldalon található.

 

© 2014 Magyar Pszichodráma Egyesület, Minden jog fentartva.