Nagycsoport

Dena Baumgartner, Hunya Csilla

Időpont

Szombat 20.00-21.00

Műfaj

Helyszín

Hamvas terem

Létszám

Leírás

Szőjük tovább a közös szőttest!

Idei kongresszusunk központi témája az életszövet. Az a szakmai-emberi kapcsolatokból és megélésekből összeszövődő hatalmas közösségi tapasztalat, melyet mi, magyarországi pszichodramatisták teremtünk és alkotunk évről évre és napról napra.

Szövetünk itt-ott csodálatos mintákat hordoz, színes és szemet kápráztató, máshol szakadozik, feslik, sok helyen erős és elszakíthatatlan szálak alkotják, máshol leheletfinom háló csupán. Idei kongresszusunk egyik fókusza az, hogy közösségünk szövetét gondozzuk: javítsuk, ahol elszakadt, szőjünk hozzá, ahol hiányos, erősítsük meg ott, ahol szakadni készül. Alkossunk új mintákat, szőjünk bele új színeket, tegyük a magunk és mások számára még vonzóbbá, még melegebbé, még szebbé.

Hogy e munkát jól tudjuk végezni, plenáris nagycsoportos munkára hívunk benneteket.

Bemutatkozás

Dena Baumgartner: Ph.D., TEP, LMFT, LCP, CGP:

Dr. Baumgartner (Tucson, Arizona, USA) több, mint 30 éve nemzetközileg elismert pszichodráma kiképző. 2014-ben életmű-díjat kapott az American Society of Group Psychotherapy and Psychodrama (ASGPP) társaságtól. Elnöke volt az International Association for Group Psychotherapy and Group Processes (IAGP) társaságnak is.

Hunya Csilla: pszichológus, pszichodráma vezető, meseterapeuta, mentálhigiénés szakember, magyar-francia-spanyol szakos bölcsész

A sokféle végzettség valójában ugyanarról szól: az emberi sorsok és élethelyzetek, a lélek és a lét iránti kimeríthetetlen érdeklődésemről és nyitottságomról.

Kiket várunk

A Kongresszus szervezőit a pszichodrama.kongresszus@gmail.com címen érheti el, kérjük kérdéseit, észrevételeit ide küldje. A Magyar Pszichodráma Egyesület honlapja a www.pszichodrama.hu oldalon található.

 

© 2014 Magyar Pszichodráma Egyesület, Minden jog fentartva.