Szupervízió

Bakó Tihamér

Időpont

szombat 8.30-10.30

Műfaj

workshop, 120 perc

Helyszín

Bojtorján terem

Létszám

maximum 20 fő

Leírás

A szupervíziós kapcsolat egy szövetség – vallja Gabbard, ahol a szupervizor olyan támogató légkört teremt, amelyben a szupervideált úgy érezheti, bármi történjen a csoportban, arról szabadon beszélhet a szupervizor és a csoport előtt. Ebben az elfogadó légkörben nézhet rá, tapasztalhatja meg a közös gondolkodást kérő, hogy az általa behozott "probléma", miként látható egy más perspektívából. A kreatív szupervízíós csoport mint egy alkotóműhely új perspektívákat nyit, új megoldásokat tesz lehetővé, amivel gazdagítja a szupervideált eszköztárát. A csoport tagjai nem csupán a szupervizortól, de egymástól is sokat tudnak tanulni. A szupervíziós csoport így modell-értékűvé válik a résztvevők számára. A workshop a résztvevők aktív részvételét igényli, hiszen valóban szupervízió, tehát nem elméleti jellegű program. Segítséget kíván felkínálni a csoporttagoknak a mindennapi pszichodramatista munkájukban átélt élményeik, esetleges elakadásaik jobb megértése érdekében.

Bemutatkozás

Bakó Tihamér: kiképző pszichodráma pszichoterapeuta, szupervizor

Mind a szakmai, mind a hobbi-tevékenységeimben az alkotás öröme fontos a számomra. A mostani workshopokban is egy közös alkotásra készülök a résztvevőkkel.

Kiket várunk

Várok minden pszichodramatistát: vezetőket és terapeutákat egyaránt.

A Kongresszus szervezőit a pszichodrama.kongresszus@gmail.com címen érheti el, kérjük kérdéseit, észrevételeit ide küldje. A Magyar Pszichodráma Egyesület honlapja a www.pszichodrama.hu oldalon található.

 

© 2014 Magyar Pszichodráma Egyesület, Minden jog fentartva.